Ο στόχος μίας ιστοσελίδας είναι να ανταποκρίνεται στο προφίλ και τις ανάγκες του πελάτη και να τον προβάλλει όσο το δυνατόν καλύτερα στον κόσμο του διαδικτύου.

Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε μία νέα και σύγχρονη ιστοσελίδα, ώστε οι επισκέπτες σας να βρίσκουν εύκολα την πληροφορία που επιθυμούν και να πλοηγούνται με ευχρηστία από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, tablet, smartphone), καθώς κάθε site που δημιουργούμε έχει responsive design!

Οι ιστοσελίδες, που κατασκευάζουμε, βασίζονται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems) με στόχο την εύκολη - μετέπειτα - διαχείριση της ιστοσελίδας από εσάς.

Πολύ βασικό στοιχείο για μία επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι ο σωστός αρχικός σχεδιασμός των όσων στοιχείων θέλουμε να παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας και ο σωστός προγραμματισμός για το τι επιπλέον στοιχεία αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον. Ίσως αυτό το σημείο να είναι πολύ σημαντικότερο, ακόμη κι από το τεχνικό κομμάτι της σχεδίασης, αλλά και τα γραφιστικά.

Να σημειώσουμε ότι μία σελίδα είναι πολύ χρηστική όταν έχει πολυμεσικό υλικο (εικόνες, βίντεο, κείμενα), ενώ καλό είναι η χρήση flash animation να είναι περιορισμένη, ώστε να μην αργεί η φόρτωση του site και να μην υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα smartphones.

Ο στόχος μίας ιστοσελίδας είναι να προβάλλεται ο πελάτης στο χώρο του διαδικτύου ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός, να διευρύνει την πελατειακή του βάση, να κάνει περισσότερες πωλήσεις, να αναπτύξει ηλεκτρονικό κατάστημα κλπ.

Η πολιτική ποιότητας, που ακολουθούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, εύκολη  και ταχεία πλοήγηση και συμβατότητα με όλα τα προγράμματα πλοήγησης.

Οι τιμές μας είναι λογικές και ξεκινούν από τα €300 (πλέον Φ.Π.Α.) για μία απλή ιστοσελίδα, ενώ μπορείτε να τη συνδυάσετε με υπηρεσίες Hosting και Domains!

Τέλος, εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας μετά τη δημιουργία της υλοποιώντας τεχνικές Search Engine Optimization με σκοπό να είστε ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα του Google!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας >>