Το SMS marketing είναι από τους ευκολότερους, οικονομικότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό σας! Αγοράστε τώρα φθηνά μαζικά sms από το sms.wintowin.gr!

Όλα τα SMS παραδίδονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στον αποδέκτη, ενώ με τις αναφορές παράδοσης μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τους λάθος αριθμούς κινητών και να μην τους χρησιμοποιήσετε ξανά στο μέλλον!

Χρησιμοποιείστε το εργαλείο για τη μαζική αποστολή SMS για να έχετε επικοινωνία με τους πελάτες και τους φίλους σας αλλά και για άμεση ενημέρωση για ένα προϊόν ή μία νέα υπηρεσία.

Η χρήση της πλατφόρμας μας sms.wintowin.gr είναι πολύ εύκολη στη χρήση, ενώ δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Η διαδικασία είναι σχεδόν σα να στέλνετε sms από το κινητό σας τηλέφωνο!

Ανεβάζετε την ομάδα παραληπτών και στέλνετε το μαζικό sms είτε άμεσα είτε σε μελλοντική, προγραμματισμένη, χρονική στιγμή!

Εάν πάλι δεν επαρκεί ο χρόνος σας για να το κάνετε αυτό, τότε μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία εμείς για εσάς!

Και όχι μόνο αυτό... Μπορούμε να αναλάβουμε την τυποποίηση της λίστας των αριθμών που έχετε στην κατοχή σας, καθώς με τα εξελιγμένα προγράμματα που χρησιμοποιούμε, με εύκολο και γρήγορο τρόπο αφαιρούμε τους περιττούς χαρακτήρες που δε χρειάζονται (παύλες, κόμματα, τελείες, κενά, διπλοεγγραφές, σταθερά τηλέφωνα κλπ.)

Και μην ξεχνάτε, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά sms, ευχετήρια sms, sms για προσφορές, προεκλογικά sms, sms για υπενθυμίσεις, εκλογικά sms, μαζικά sms, sms για κάθε χρήση από το sms.wintowin.gr!

Επισκεφθείτε τώρα την ειδική εφαρμογή μας στο sms.wintowin.gr, αγοράστε την ποσότητα sms που επιθυμείτε και στείλτε άμεσα τα μηνύματά σας ή εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας και κάνουμε τη διαδικασία εμείς, για λογαριασμό σας!

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή SMS χωρίς την αναγραφή ονόματος αποστολέα (σε αυτήν την περίπτωση ο παραλήπτης βλέπει έναν τυχαίο αριθμό), μπορείτε να αγοράσετε ακόμη οικονομικότερα sms, με τιμές από 0,0252€ (πλέον ΦΠΑ) ανά SMS! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!